key shop project
servicii intretinere
portofoliu
despre noi
prima pagina
english version
istoric
mentalitate
info contact
logo Duo Design
Pentru a vizualiza animatia, instalati Flash Player. Pentru instalare click aici.

 

Compania noastra lua fiinta acum 7 ani, sub numele de Duo Design, dar si sub semnul dualitatii: suntem constructori care iubesc design-ul. Gandim ca niste ingineri, dar simtim, in mare masura, ca niste artisti. Duo.

Am inceput pe o piata dinamica, cea a constructiilor, dar ne-am adresat inca din start unei nise specifice – constructia de magazine la cheie. Nu eram primii, nu eram singurii, dar nu vroiam sa ramanem asa. Duo Design trebuia sa nu devina doar “inca un nume din domeniul constructiilor”...

Asa ca inca de la inceput nu ne-am marginit doar sa “construim magazine”, ci am cautat sa ne exprimam prin intermediul unui concept nou in segmentul constructiilor: key shop project – proiect la cheie. O abordare inovativa, pe care zona de retail din Romania nu o cunoscuse pana atunci.

Asadar, de peste sapte ani, suntem fideli conceptului de key shop project. Il gandim si il implementam, il propunem si il aplicam. In parteneriat cu clientii nostri, un permanent tandem pe care il dorim de succes.
Intr-un cuvant: Duo.